Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

31.05.2024 19:06

Voda v některých řekách stoupá

Aktuálně je na 1. stupni vodní nádrž Hracholusky (Mže).

Region ovládnou svatomartinské akce! Kam vyrazit?

08.11.2016 14:55

Nejrůznější akce s tématikou svatého Martina se odehrají v tomto týdnu hned na několika místech regionu. Nenechte si je ujít! Přinášíme tipy!

FOTO_QAP_CZ (14)

Nepomuk - v Nepomuku bude svatomartinský lampionový průvod probíhat už ve čtvrtek 10. listopadu. Průvod vyrazí v 16 hodin od tamní mateřské školky.

Plzeň - Svatého Martina i s družinou budou moct vidět v pátek 11.listopadu návštěvníci plzeňských trhů na náměstí Republiky. Chybět nebude ani otevírání svatomartinských vín. Více zde.

Zámek Zbiroh - Jako každým rokem i letos na zámek Zbiroh zavítá svatý Martin na bílém koni. V pátek 11. listopadu od 11 hodin budou k mání ochutnávky mladých vín přímo od vinařů, možnost nákupu vín. Dorazí i Martin na bílém koni a připravený bude také doprovodný hudební program i svatomartinské posvícení s pečenou husou.

Kašperské Hory - Mateřská školka opět pořádá v pátek 11.listopadu svatomartinskou procházku. Výprava se vydá Společně se vydáme noční tmou hledat Martinovo poselství. S sebou lucerničky, lampiony a svítilny. Sraz je v 17 hodin před podnikem Medica Filterr a půjde se na náměstí.

Stříbro - Mateřská škola Stříbro zve všechny děti a rodiče 11.listopadu v 16:30 na Svatomartinský lampionový průvod. Sraz je před mateřskou školou v ulici Soběslavova. Účastníci by si neměli zapomenout především lampiony, občerstvení bude zajištěné.

Klatovy - Na Hůrce - Lampionový průvod z vrcholu hůrky projde 11. listopadu kolem kostela sv. Martina a dorazí do Máchovy ulice. Průvod vyráží v 17:30, otevřená bude i upravená zřícenina kostela sv. Anny.

Starý Plzenec - Radyně - Svatomartinské posvícení s ochutnávkou svatomartinských vín se bude konat v sobotu 12. listopadu od 11 hodin u centra služeb pro turisty u Radyně. Chybět nebude ani středověká hudba, soutěže pro děti, komentované prohlídky hradu Radyně, vystoupení dětského pěveckého sboru ZUŠ Starý Plzenec a příjezd sv. Martina s doprovodem. Podrobný program najdete zde.

Bělá nad Radbuzou - Sbor dobrovolných hasičů Újezd Svatého Kříže a Město Bělá nad Radbuzou srdečně zvou v sobotu 12. listopadu na Svatomartinské posezení s hudbou a kulinářskou soutěž "o nejlepší svatomartinskou pochoutku". Vstupné do kuželny Újezdu Svatého Kříže je dobrovolné, začátek je ve 20 hodin.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství