Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

15.05.2024 16:13

Zemřel Vlastimil Harapes

Bylo mu 77 let

15.05.2024 13:58

Fanoušci hokeje, zbystřete!

Originální medaile z MS jsou k vidění v plzeňském muzeu Depo Moto Art. Podívejte se na FOTKY.

Bezdomovec se povaloval u autobusového nádraží! V moči a odpadcích měl ustláno

29.08.2014 10:08

Další oplétačky s ne zrovna "vonícími" bezdomovci mají za sebou strážníci v Plzni. S jedním se potýkali u autobusového nádraží, další močil mezi auta na rušné křižovatce...

can

Strážníci v Plzni mají za sebou další peripetie se "starým známým". Jim dobře známý bezdomovec nejprve pohoršoval cestující u autobusového nádraží, o několik hodin později močil další mezi auta na rušné křižovatce. Oba případy tak míří před přestupkovou komisi.

Až před přestupkovou komisí skončí 34letý bezdomovec z Příbrami, který si velmi oblíbil plzeňské ulice. Strážníci už ho dobře znají. "Před pátou hodinou odpoledne narazili strážníci při kontrole autobusového nádraží na opilce ležícího na lavičce. Vedle něj se povalovala pak ještě láhev od vína.  Zápach, silně znečištěná lavička a nejbližší okolí močí, tak to na místě vypadalo(viz foto). Vše se odehrávalo před zraky cestujících čekajících na zastávce. Případem 34letého muže z Příbramska, kterého strážníci velmi dobře znají, jelikož je recidivující pachatel přestupků, kterými úmyslně a hrubě narušuje veřejný pořádek, se bude zabývat přestupková komise ÚMO Plzeň 3," popsala mluvčí strážníků Jana Pužmanová. 

Jen o několik hodin později vyjížděli k dalšímu případu, kdy se bezdomovec choval na hodně frekventované silnici dost nestandardně. Také ten skončí před komisí centrálního obvodu. "Rovněž záležitost 38letého muže putuje k dořešení správnímu orgánu. Před půl devátou večer ho hlídka městské policie přistihla v centru města, jak močí do silnice mezi projíždějící vozidla u rušné křižovatky," dodala mluvčí městské policie.

Jak jsme Vás již před časem informovali, s bezdomovci a narkomany se potýkají stále častěji i řidiči MHD v Plzni. Nejspíš nejvíc případů se vyskytuje na konečných linek u Borského parku. Podrobnosti najdete v článku S partami narkomanů a bezdomovců mají problémy i řidiči MHD!.

can

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT