QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Neznámý řidič naboural do zaparkovaného auta a bez ohlášení ujel pryč

08.10.2021 12:56

V Domažlicích hledají policisté svědky dopravní nehody. K nehodě došlo 7. října v ulici Vrchlického. Neznámý řidič poškodil zaparkované vozidlo značky Ford, které na místě zaparkoval jeho majitel.

1

Domažličtí dopravní policisté se obracejí na veřejnost a hledají svědky dopravní nehody. Svědci by svými informacemi mohli pomoci objasnit průběh a příčinu této dopravní nehody a také totožnost neznámého řidiče. K dopravní nehodě došlo v blíže nezjištěné době od 07:00 hodin do 13:00 hodin dne 7. října v Domažlicích v ulici Vrchlického na místní komunikaci u domu s číslem popisným 109.

„Neznámý řidič s nezjištěným vozidlem poškodil zaparkované vozidlo značky Ford, které na místě zaparkoval jeho majitel. Bez poskytnutí zákonné součinnosti z místa dopravní nehody ujel. Neprokázal majiteli vozu svoji totožnost, nesdělil údaje o vozidle a nesepsal společný záznam o dopravní nehodě. Škoda na vozidle Ford byla vyčíslena na 1 tisíc korun,“ uvedla policejní tisková mluvčí Dagmar Brožová.

Pokud byste mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě, můžete se přihlásit osobně na Dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovat na číslo 974 331 255 nebo 974 331 259.

 

foto: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24