QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nic pěkného nás nečeká! Nejdřív déšť a ledovka, pak sněžení

06.12.2018 7:01

Podle nové týdenní předpovědi musíme počítat se zataženou oblohou a nic pěkného to nebude nejspíš ani na silnicích. Čeká nás ledovka, mrznoucí srážky i déšť...

foto-qap-cz (4)

Ve čtvrtek bude zataženo až oblačno, mlhavo, zpočátku musíme počítat s občasným deštěm a mrznoucími srážkami. Platí výstraha kvůli ledovce, více zde. Denní teploty budou mezi -1 až +3 stupni. 

V pátek nás čeká převážně zataženo a občas déšť. Nejnižší noční teploty klesnou mezi +3 až -2 stupně, nejvyšší denní vystoupí mezi 7 až 11 stupně. 

Sobota přinese zpočátku zataženo až oblačno opět s občasným deštěm. V nejvyšších polohách hor by mělo sněžit. Během dne bude většinou oblačno, místy s přeháňkami. V noci naměříme 6 až 2 stupňů, přes den 4 až 8.

Velké zlepšení nepřijde ani v neděli. Bude zataženo až oblačno, počítat musíme s deštěm nebo přeháňkami, na horách by mělo zase sněžit. V noci spadnou teploty mezi 5 až 1 stupeň, přes den se vyšplhají mezi 5 až 9.

Pondělí přinese proměnlivou oblačnost a na většině území sněhové přeháňky, v nižších polohách budou srážky přechodně dešťové. V noci naměříme +3 až -1 stupeň, přes den 1 až 5. 

Vyhlídka počasí od úterý do čtvrtka podle ČHMÚ: "Zataženo až oblačno, občas sněžení nebo sněhové přeháňky, v polohách pod 300 m přechodně srážky smíšené. Během období ubývání srážek a částečné ubývání oblačnosti. Nejnižší noční teploty 0 až -5 °C. Nejvyšší denní teploty -2 až +3 °C."

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24