Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

31.05.2024 19:06

Voda v některých řekách stoupá

Aktuálně je na 1. stupni vodní nádrž Hracholusky (Mže).

Olympie bude vonět čokoládou, vrací se Čokoládový Festival

22.02.2015 9:55

Čokoládový Festival se vrací zpět do Plzně a čokoláda opět provoní plzeňské obchodní centrum Olympia. Festivalovou novinkou bude letos soutěž o nejlepší čokoládové brownie pro veřejnost.

DSC_1501

Čokoládový Festival se vrací zpět do Plzně a čokoláda opět provoní plzeňské obchodní centrum Olympia.

Ve dnech 27. února – 1. března si zde můžete na 700 metrech čtverečních prohlédnout nejen velkou výstavu obalů čokolád, kterých se tu sejde tisícovka z celého světa, ale také rozmanité historické předměty, filmové dokumenty a fotografie s tématikou výroby čokolády.

"Návštěvníci budou moci navštívit stánky partnerů výstavy, kde budou moci čokoládu ochutnat, koupit si ji i něčemu se naučit. Naším cílem je pozvat co nejvíce společnosti a ukázat rozmanitost použití a druhů čokolády: pralinky, čokoládové fontány, čokoláda na vaření, čokoláda určená pro kosmetiku," prozrazují organizátoři akce.

Program bude zaměřen také na děti, které si zde vyzkoušejí malování s čokoládou nebo výrobu vlastních pralinek.

Chybět nebude ani doprovodný program plný zábavy, hudby a tanečních vystoupení. Festivalovou novinkou bude letos soutěž o nejlepší čokoládové brownie pro veřejnost, které se může zúčastnit každý, kdo přijde se skvělým rodinným receptem. Suroviny i potřebné nářadí dostanou soutěžící na místě.

Čokoládový Festival můžete navštívit v pátek 27. února od 14 do 18 hodin, v sobotu 28. února od 10 do 18 hodina v neděli 1. března od 10 do 16 hodin.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství