Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Při skoku do Otavy v Horažďovicích se zranil mladý muž!

06.08.2013 7:03     06.08.2013 7:49

V noci na úterý zasahovala záchranka i hasiči v Horažďovicích na Klatovsku. V Otavě se topil mladý muž, který se zranil při skoku do vody. Případ šetří policie.

Jak vás QAP jako první informoval, v noci na úterý se velké záchranářské práce odehrály v Horažďovicích na Klatovsku. Hasiči vyjížděli k řece Otavě, kde se měl topit mladý muž. Při příjezdu na místo už ho nejspíš jeho známí z řeky vytáhli. I když byl při vědomí, převezla ho záchranka do nemocnice.

Další případ tonutí řešili hasiči na západě Čech v letošní letní sezóně. Tentokrát vyjížděli v noci do Horažďovic. "Při příjezdu na místo už byl ale muž vytažený a byl při vědomí. Na místě byla i záchranka, která si ho převzala," řekl QAPu velící důstojník hasičů.

Podle informací QAPu byl muž nejprve převezen do nemocnice v Klatovech, následně ale lékař rozhodl o jeho převozu do plzeňské nemocnice. Případ už si převzala policie, která zahájila vyšetřování. "My jsme přijali jen hlášení, že při skoku do vody v řece Otavě se zranil 29letý muž. Na místě zasahovala také záchranka. Šlo o muže ve věku 29 le. Případ i nadále šetříme," řekla policejní mluvčí Dana Ladmanová.

Přímo v Otavě na Klatovsku se během letošního léta už utopili dva vodáci. Prvním byl vodák během povodní v Sušici a také ve druhém případě šlo o vodáka v Sušici. Ten ale doplatil především nejpsíš na hodně vypitého alkoholu. Více čtěte zde. Naštěstí v tomto případě muž přežil. Jestli ale i tentokrát sehrál roli alkohol zatím není úplně jasné.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství