Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Na setkání Becher´klubu se věštilo - FOTKY

24.03.2016 9:32

V březnu se konalo další setkání plzeňského podnikatelského klubu. Tentokrát se členové Becher´klubu sešli ve vinárně hotelu Continental. A kromě podnikatelů dorazili i věštci. 

BK_CONT_19
BK_CONT_01BK_CONT_02BK_CONT_04BK_CONT_03BK_CONT_05BK_CONT_06BK_CONT_08BK_CONT_07BK_CONT_10BK_CONT_09BK_CONT_13BK_CONT_12BK_CONT_14BK_CONT_15BK_CONT_16BK_CONT_17BK_CONT_18BK_CONT_19BK_CONT_20

Tajemný večer prožili členové becher´klubu při březnovém setkání. Konalo se v příjemném prostředí vinárny hotelu Continental.

Možná nemáte odvahu jít nechat si vyvěštit budoucnost. Když už se ale s věštcem potkáte třeba při akci, proč si nenechat říci, co vás čeká. A tak se také většina podnikatelů při tomto setkání podívala do své budoucnosti. Několik věštkyní a jeden věštec používali různé techniky věštění. Budoucnost, štěstí, peníze, zdraví...? Taková byla témata, kterých se věštění týkalo.

V březnu si Becher klub pravidelně připomíná jednoho z výrazných členů, který byl pro všechny výborným kamarádem. "Už je to pět let, co nás Luboš Mašek opustil. Dnes jsme na něj opět všichni zavzpomínali," řekl předeseda klubu Josef Klimt.

Poutavé bylo vyprávění Arnošta Bergmanna z Kooperativy, který vyprávěl příběhy o židovství ze svých cest po Izraeli. A nebyl by to Becher´klub, aby se všichni výtečně nenajedli. Hotel Continental přichystal výborný raut!

FOTO: Becher´klub

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte