Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

V Liticích bylo veselo. Divadelní hra Pejsek a kočička slavila u dětí úspěch - FOTKY

17.04.2023 14:41

Sál lidového domu v Liticích zaplnily v neděli 16. dubna děti. Šestý městský obvod Plzeň Litice totiž uspořádal pro děti veselé divadelní představení.

Pejsek a kočička_davadlo_Litice_0423_MO6 (1)
Pejsek a kočička_davadlo_Litice_0423_MO6 (1)Pejsek a kočička_davadlo_Litice_0423_MO6 (2)Pejsek a kočička_davadlo_Litice_0423_MO6 (3)Pejsek a kočička_davadlo_Litice_0423_MO6 (5)Pejsek a kočička_davadlo_Litice_0423_MO6 (4)Pejsek a kočička_davadlo_Litice_0423_MO6 (6)Pejsek a kočička_davadlo_Litice_0423_MO6 (7)Pejsek a kočička_davadlo_Litice_0423_MO6 (8)

Na hru Pejsek a kočička dorazilo kolem sedmdesáti dětí. „Množství dětí, které se na představení přišlo podívat, nás příjemně překvapilo. S divadlem Orfeus jsme vybrali hru Pejsek a kočička. Bylo to představení zábavné a dětem se moc líbilo. Chtěla bych poděkovat kolegyním a kolegům z naší kulturní komise za pomoc při přípravě,“ řekla místostarostka Litic Veronika Lukešová a dodala: „Výsledkem našeho úsilí byly spokojené dětské úsměvy. To nás velmi těší.“

Před začátkem pohádky přivítali děti v lidovém domě místostarostka Veronika Lukešová a starosta Michal Hausner.

Takové divadelní představení se v Liticích konalo vůbec poprvé. Děti z něj byly nadšené, a tak se vedení obvodu rozhodlo akci pořádat pravidelně. „Jsme rádi, že se představení dětem líbilo. V minulosti podobnou akci obvod nepořádal, byla to premiéra a měla velký úspěch. Zájem lidí nás utvrdil v tom, že uspořádat divadlo pro děti bylo dobré rozhodnutí a budeme ho každoročně opakovat,“ přislíbil Michal Hausner, starosta městského obvodu Plzeň 6 Litice.

Foto MO Plzeň 6

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT