Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Zdrogovaný a opilý cizinec znásilnil na ubytovně mladou dívku

10.04.2017 15:14

Další případ související s ubytovnami v regionu řeší policie v Domažlicích. Na pokoji jedné z tamních ubytoven došlo ke znásilnění, které má mít na svědomí 37letý cizinec.

DSC05826

Oznámení o znásilnění přijali policisté na tísňové lince 158 v závěru minulého týdne. Případ si nakonec skutečně převzala kriminálka a cizinci nyní hrozí až deset let vězení.

Znásilnění nahlásila na policii přímo dívka, na které si měl cizinec vynutit sex. "Policisté přijali na tísňové lince 158 oznámení jednadvacetileté ženy o tom, že měla být na jedné z domažlických ubytoven v době od 18 hodin do 19 hodin znásilňována sedmatřicetiletým cizincem," potvrdila mluvčí policie Dagmar Brožová.

Policie okamžitě vyrazila na místo a skutečně zadržela muže, který má mít vše na svědomí. Ukázalo se, že před samotným znásilněním se pořádně posilnil. "Zadržený muž se podrobil dechové zkoušce, která byla s výsledkem pozitivním 1,22 promile alkoholu v krvi. Pozitivní byl i orientační test na přítomnost drog, konkrétně na pervitin," doplnila policejní mluvčí.

Případ dál šetří domažlická kriminálka kvůlu podezření ze znásilnění. Pachateli v případě uznání viny hrozí až desetiletý pobyt za mřížemi.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství