Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

31.05.2024 19:06

Voda v některých řekách stoupá

Aktuálně je na 1. stupni vodní nádrž Hracholusky (Mže).

Vandal hodil v Letkově po autobusu lahví! Policie hledá svědky

30.04.2018 13:47

Plzeňští policisté řeší případ, kdy zatím neznámý vandal poškodil autobus MHD v Letkově u Plzně. Po projíždějícím voze hodil skleněnou lahví, neobešlo se to beze škod.

DSC_4044

K útoku na autobus došlo v polovině letošního dubna. Zatím se ale policii nepodařilo dostat se na stopu zatím neznámého vandala. Pomoct by mohli svědci a zejména cestující z autobusu.

"Policisté obvodního oddělení Plzeň 2 vedou šetření v trestní věci, kde je dáno podezření ze spáchání přečinů poškození cizí věci a výtržnictví. Dne 14. dubna 2018 v době okolo 01:22 hodin v obci Letkov, na místě veřejnosti přístupném, zatím dosud neznámý pachatel hodil skleněnou lahev na právě projíždějící autobus hromadné dopravy. Hozená lahev zasáhla skleněnou výplň levého zadního okna autobusu," popsala mluvčí policie Veronika Hokrová.

Policie případ stále šetří a shání všechny svědky. "Policisté žádají případné cestující v uvedeném voze a další svědky události, aby se osobně přihlásili na Policii České republiky, Obvodní oddělení Plzeň 2 nebo zavolali na linku 158 a pomohli s objasněním uvedeného incidentu," dodává policejní mluvčí.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství