Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.06.2024 18:21

Plzeňská muzejní noc nalákala davy lidí - FOTKY

Již 20. ročník Plzeňské muzejní noci nabídl v pátek 31. května veřejnosti nahlédnout nejen do muzeí netradičním způsobem. Připraven byl bohatý program. Podívejte se na FOTKY.

MHD v Plzni zdarma pro držitele řidičáku. Zažije město den bez aut?

31.08.2023 19:00

Plzeňské městské dopravní podniky se ve spolupráci s městem Plzeň zapojí do Evropského týdne mobility, což je iniciativa Evropské komise na podporu udržitelné mobility.

DSC00570

Evropský týden mobility se koná pravidelně třetí týden v září, vyvrcholením je pak mezinárodní Den bez aut, který vždy připadá na 22. září.

V točně U Zvonu proběhne akce ve středu 20. září mezi 14. a 18. hodinou. Chybět nebude výstava, nejmodernější bateriový trolejbus nebo doprovodný program. Návštěvníci se také dozví vše o výhodách cestování městskou veřejnou dopravou.

V pátek 22. září bude po celý den na všech linkách MHD jízdné ZDARMA. "Jedinou podmínkou bude řidičský průkaz, kterým se cestující při případné přepravní kontrole prokáže. Pátek tak bude ideálním dnem, kdy si mohou MHD vyzkoušet i ti, kteří standardně po městě jezdí autem," uvedly Plzeňské městské dopravní podniky.

Foto ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství