Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Lístky na zápasy Viktorky jdou do prodeje! Na předkolo LM i na Superpohár.

04.07.2013 10:27

Fotbalisté plzeňské Viktorky sice ladí formu v Rakousku, ale v Plzni už se fanoušci můžou připravovat na její první zápasy, ve kterých půjde o hodně. Vstupenky na Superpohár i předkolo Ligy mistrů jdou do prodeje!

viktorka mistr foto FCV

Zápasy, ve kterých bude muset FC Viktoria Plzeň už naplno prokázat svoji sílu, se blíží. Duel mezi úřadujícím českým mistrem a držitelem domácí poháru proběhne 12.července. Viktorka v něm vyzve Jablonec od 17.45. Jen o čtyři dny později se v DOOSAN aréně bude hrát úvodní duel předkola Ligy mistrů proti Željezničaru Sarajevo. Výkop bude v 17 hodin.

Klub už dal dohromady termíny i systém prodeje vstupenek na jednotlivé zápasy. Jako první budou k mání od 9.července lístky na utkání s bosenským mistrem. Hned v první den budou mít šanci permanentkáři, kteří budou podle splněných slibů dostávat lístky zdarma.

Kvůli pokračování rekonstrukcí v DOOSAN aréně už bude platit systém nutné rezervace sedaček v celých sektorech C, D a části sektorů S8 a T9. „V prvních dvou dnech prodeje bude možné jen a pouze vyzvednutí volné vstupenky oproti permanentce z blokovaných sektorů, k dispozici nebude varianta jakéhokoliv přikoupení dalších vstupenek. Tímto opatřením chceme zajistit, aby si každý majitel permanentní vstupenky ze sektorů C, D či S8 a T9 mohl zajistit opravdu tu nejlepší sedačku z dostupné volné kapacity Doosan Areny,“ řekl k systému prvních dvou dnů distribuce tiskový mluvčí Viktorie, Pavel Pillár.

Majitelům ostatních permanentek, kteří mají své celosezónní vstupenky mimo sektory C, D či části sektorů S8 a T9, bude pro samostatný vstup na utkání stačit předložení plastové permanentky u jednotlivých vchodů Doosan Areny.

Volný prodej lístků na zápas se Željezničarem odstartuje oficiálně až 11.července. „Z důvodu bezpečnostních rizik a velkého množství fanoušků soupeře po celé Evropě nebude pro tento duel otevřen online prodej vstupenek. K dispozici tak budou hlavní pokladny v Doosan Areně u vstupu z Pallovy ulice a také prodejní místa systému Plzeňské vstupenky,“ doplnil dále Pillár. ceny se budou pohybovat od 150 do 250 korun.

Lístky na Superpohár s Jabloncem budou k mání od 10.července, jako první půjdou na řadu opět permanentkáři. Vstupenky na tento zápas budou k dostání jen u pokladny za severní tribunou. Také v tomto utkání zasáhne do systému pokračujícíc oprava stadionu.„Zcela uzavřena zůstane pro páteční zápas hlavní tribuna, a to včetně horního ochozu. Místa na protilehlé tribuně budou částečně blokována pro potřeby fotbalového svazu a jeho partnerů. Z tohoto důvodu nebudou mít žádní majitelé permanentních vstupenek zaručena svá místa, každý z permanentkářů si v případě zájmu o návštěvu duelu bude muset zvolit z volné kapacity nových tribun. Jelikož organizátorem zápasu není klub FC Viktoria Plzeň, neplatí v tomto případě vstup pro držitele permanentek zdarma. Po dohodě se zástupci FAČR se však Viktoria dohodla na tom, že prvních 500 držitelů permanentních vstupenek, kteří ve středu dorazí na pokladny Doosan Areny, dostanou oproti předložení permanentky vstupenku na zápas zdarma,“ představil základní systém distribuce tiskový mluvčí Viktorie Pavel Pillár. „Ostatní držitelé permanentek, kteří se nevejdou do kvóty 500 vstupenek zdarma, budou moct využít celou středu pro přednostní nákup vstupenek ze zbývajících kapacit. Cena lístku byla organizátorem stanovena na 100 Kč a 60 Kč.“

Každý permanentkář si bude moct nakoupit až tři vstupenky.

Volný prodej pak začne ve čtvrtek ráno.

Časy distribuce vstupenek na duel Superpoháru

Předprodej permanentkáři (prvních 500 zdarma)
St 10. 7. 9 – 18
Volný prodej
Čt 11. 7. 9 – 18
Pá 12. 7 9 – 18:30

Cenové rozpětí
100 Kč – sektory S a T
60 Kč – sektory P, R a V

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
EUC
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT