Od několika nehod na Plzeňsku ujeli řidiči! Policie shání svědky

13.05.2019 11:54

Policie na Plzeňsku aktuálně řeší hned několik nehod, od kterých viníci ujeli. Policie proto shání svědky, kteří by pomohli s vyšetřováním. Ozvěte se!

QAP_foto (7)
  • Dne 11. dubna 2019 jel kolem 6 hodiny ranní dosud nezjištěný řidič s vozidlem dodávkového typu Ford Transit, modré barvy po silnici ze Stříbra na obec Stod. Nezjištěný řidič na přímém úseku komunikace cca 1 kilometr za křižovatkou na obec Ves Touškov ve směru na Stod se choval neohleduplně. Se svým vozidlem přejel do protisměrného jízdního pruhu, kde se levým zpětným zrcátkem střetl s levým zpětným zrcátkem nákladního automobilu Toyota Proace, který jel ve směru na obec Stříbro. Nezjištěný řidič po střetu vozidel na místě nezastavil a z místa dopravní nehody ujel.
  • V době 17. dubna 2019 okolo 7 hodiny ráno došlo k dopravní nehodě, kdy dosud nezjištěný řidič jel po pozemní komunikaci ve směru na obec Kasejovice, když cca 300 metrů před koncem Plzeňského kraje nejel při pravém okraji vozovky, vjel do protisměru a střetl se levým bočním zrcátkem s levým bočním zrcátkem protijedoucího osobního automobilu Volkswagen KOMBI. Při střetu došlo k poškození zrcátka a způsobení hmotné škody ve výši 5000 korun. Následně nezjištěný řidič s dosud nezjištěným vozidlem pokračoval ve směru jízdy na obec Kasejovice, aniž by věc oznámil na Policii České republiky.
  • K dopravní nehodě došlo dne 29. dubna 2019 kolem 14 hodiny, kdy dosud nezjištěný řidič s nezjištěným vozidlem jel po silnici I/26 ve směru na obec Holýšov směrem na obec Stod, kde u domu č.p. 571 předjížděl vozidlo Škoda registrační značky 6AS 6642. Řidička v tu chvíli dávala znamení o změně směru jízdy vlevo směrem na účelovou komunikaci vedoucí k domu, kdy jí začal předjíždět dosud neznámý řidič, a došlo ke střetu levé přední části vozidla Škoda s levou boční částí nezjištěného vozidla, jehož řidič po střetu nezastavil a z místa dopravní nehody ujel. Na vozidle Škoda vznikla hmotná škoda ve výši 5 tisíc korun.
  • Dne 2. května 2019 přibližně kolem 8 hodiny ranní došlo na pozemní komunikaci II/203 mezi obcemi Vejprnice a Vejprnice-Brůdek k dopravní nehodě. Při níž poškodil nezjištěný řidič s nezjištěným nákladním automobilem bílé barvy protijedoucí vozidlo Mercedes Benz Atego a následně z místa dopravní nehody odjel a nehodu nenahlásil.  

Dopravní policisté žádají případné svědky, aby se přihlásili osobně na adrese Policie ČR, dopravní inspektorát Plzeň – venkov, Slovanská alej 26, Plzeň nebo telefonicky na telefonní čísla 974 326 111, 724 216 587 nebo na linku 158.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24