Auto CB ŠKODA nový SUPERB

V Radbuze plavala lidská hlava, část Anglického nábřeží byla uzavřena

03.05.2024 22:43     06.05.2024 8:44

K hrůznému nálezu došlo v pátek 3. května v podvečerních hodinách na Anglickém nábřeží.

PČR_ilustrační_QAP

K nálezu lidských ostatků došlo poblíž Denisovo nábřeží v Plzni. Komu hlava ve značném stupni rozkladu patří, policisté nemohou v současné době určit.

Na místo vyjelo několik hlídej policistů, potápěči i hasiči. Policisté uzavřeli část náplavky i chodníku na Anglickém nábřeží.

AKTUALIZACE:

"V pátek dne 3. května 2024 v odpoledních hodinách jsme přijali oznámení od Městské policie Plzeň, že jim bylo ze strany turistky oznámen zřejmě nález lidských ostatků v řece Radbuze poblíž Denisovo nábřeží v Plzni," uvedla mluvčí policie Eva Červenková.

Na místo byly přivoláni potápěči ze zásahové jednotky Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje, kteří společně s příslušníky Hasičského záchranného sboru propátrávali dno řeky, kde zajistili lidské ostatky. "Na místo proto vyjeli i kriminalisté z Městského ředitelství policie Plzeň," vysvětlila mluvčí.

"Ve věci nálezu lidských ostatků byla nařízena soudní pitva a v následujících dnech budou prováděna i další odborná zkoumání, která budou poté vyhodnocena. Plzeňští policisté prověřují veškeré okolnosti události a celým případem se intenzivně zabývají," dodala Eva Červenková.

Foto ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT