Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.06.2024 18:21

Plzeňská muzejní noc nalákala davy lidí - FOTKY

Již 20. ročník Plzeňské muzejní noci nabídl v pátek 31. května veřejnosti nahlédnout nejen do muzeí netradičním způsobem. Připraven byl bohatý program. Podívejte se na FOTKY.

Seniorka na kole narazila do autobusu, už ráno byla pod vlivem alkoholu

11.10.2019 13:14

63letá žena jedoucí na kole se střetla s okolo projíždějícím autobusem. Pro policisty bylo ale překvapením, že seniorka ráno po 7. hodině nadýchala opakovaně skoro jedno promile alkoholu.

IMG_4462

"Ve čtvrtek 9. října jela po Klatovech třiašedesátiletá místní žena na jízdním kole po chodníku ulicí Koldinova směrem od ulice U Pazderny k ulici Dukelské. Na křižovatce s ulicí Masarykova, měla v úmyslu přejet ulici, v 7.10 hodin sjela z chodníku a narazila do pravého boku projíždějícího autobusu, který jel ve stejném směru a odbočoval vpravo z ulice Koldinova do ulice Masarykova," popsla mluvčí policie Dana Ladmanová.

Po střetu s autobusem žena upadla na silnici a utrpěla zranění. "Byla převezena k ošetření do nemocnice. U cyklistky byla dechová zkouška s pozitivním výsledkem 0,90 a opakovaně 0,95 promile alkoholu," uvedla dále mluvčí policie.

ilustrační foto

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství