Auto CB ŠKODA nový SUPERB

V Zavlekově zcela shořela stodola, hasilo 6 hasičských jednotek

13.05.2011 11:03

Hasiči museli v noci na pátek 13. května vyjíždět k požáru stodoly v Zavlekově na Klatovsku. Asi dvě hodiny trvalo šesti hasičským jednotkám než požár stodoly dostaly pod kontrolu. Zachránily alespoň blízký rodinný domek.

Hasiči / QAP foto

Šest hasičských jednotek se podílelo v noci na pátek 13. května na likvidaci požáru stodoly v obci Zavlekov na Klatovsku. Na místě jsou ještě vyšetřovatelé, kteří zjišťují škody a pátrají po příčině požáru.
Požár stodoly byl ohlášen na operační středisko v pátek 13. května ve 3.57 hodin. "Na místo vyrazilo šest hasičských jednotek, kterým se podařilo požár objektu o rozměrech cca 9x20 metrů podařilo dostat pod kontrolu po necelých dvou hodinách," popsala mluvčí hasičů Alena Marešová.

Stodole shořela střecha, zničené je veškeré vybavení uvnitř a také seno uskladněné v druhé polovině objektu. "Hasičům se před požárem podařilo ochránit vedle stojící rodinný dům," uvedla ještě mluvčí. V ranních hodinách začaly jednotky s rozebíráním konstrukcí a dohašováním skrytých ohnisek. "Na místě je stále vyšetřovatel HZS a policejní vyšetřovatelé. Příčina vzniku požáru ani škoda ještě není známa," uvedla Marešová v dopoldních hodinách v pátek 13. května.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT