S autem přistál přímo před vraty domu, alkohol pil prý až po nehodě - FOTKY

03.01.2017 12:49

Dost kuriózní nehoda, kdy řidič doslova obrátil auto na střechu přímo před vraty do stavení, bude mít i další dohru. Řidič z místa odešel a vrátil se až po chvíli. Dechovou zkoušku měl pozitivní.

3
213

Nehodu vyšetřují policisté na Domažlicku. Řidič nezvládl řízení v Holýšově a s autem nakonec přistál až u vrat do stavení. Jen zázrakem se nikomu nic nestalo. Nehoda ovšem bude mít další dohru. Řidič sice měl dechovou zkoušku pozitivní, jenomže tvrdí, že pil až po samotné kolizi.

"Muž v ulici Politických vězňů při řízení vozidla nepřizpůsobil rychlost jízdy a při projíždění pravotočivé mírné přehledné zatáčky vjel do protisměru. Dostal s vozidlem smyk, sjel mimo komunikaci a narazil do betonové zdi domu. Vozidlo se po nárazu převrátilo na střechu a zůstalo před vjezdem do dvora domu," popsala průběh nehody mluvčí policie Dagmar Brožová.

"Kaskadér" z místa odešel, pak nadýchal alkohol a navíc nemá ani řidičák...

Z místa ovšem 35letý řidič poměrně rychle zmizel. Vrátil se až za zhruba čtvrt hodiny, kdy už byli na místě i policisté. Nechyběla samozřejmě dechová zkouška, která byla pozitivní. "První odborné měření bylo s pozitivním výsledkem 1,36 promile alkoholu v krvi, opakované zkoušky měly hodnoty 1,28 a 1,30 promile alkoholu v krvi. Muž byl zajištěn a převezen do lékařského zařízení, kde se podrobil lékařskému vyšetření spojenému s odběrem krve," doplnila policejní mluvčí s tím, že šofér tvrdil, že pil alkohol až po nehodě.

Jak to ve skutečnosti bylo, by měly prozradit právě výsledky krevního rozboru. Jenomže ani to není jediný problém. Ukázalo se navíc, že muž nemá řidičák. Celou nehodu policisté tak dál vyšetřují.

FOTO: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT