Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Workoutové hřiště v Rokycanech je hotové!

04.07.2016 13:39

Nové workoutové hřiště v Rokycanech je dokončené a přivítá první sportovce. Nový úsek doplní aktuální sportovní areál. O prázdninách dojde na práce ve vnitřním bazénu.

1

Sportovní areál v Rokycanech u plaveckého bazénu má další novinku. Workoutové hřiště, které se budovalo v posledních měsících, je hotové. Město ho převzalo na konci minulého týdne, teď už se otevře návštěvníkům.

Stavba nového workoutového hřiště odstartovala na konci dubna, v současné době už je kopmpletně hotovo. Novinka ve sportovním areálu nabídne prvky pro posilování a venkovní cvičení. "Výstavba vyšla na 1 107 000 korun," říká Eva Praumová z rokycanské radnice. Hřiště bude oficiálně pro zájemce přístupné od pondělního odpoledne. "Hřiště nebude uzavíratelné a otevřené bude pro širokou veřejnost," dodává Eva Praumová. 

Zatraktivnění sportovního areálu souvisí i s revitalizací oblíbeného koupaliště, kde přibyl tobogán a další vodní prvky. Ani tím to ale nekončí. V průběhu léta dojde na další etapu. Tentokrát se budou práce přesouvat do vnitřního areálu bazénu. Tam se bude budovat zbrusu nový robogán.

FOTO: Město Rokycany

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT