Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.06.2024 13:29

Nehoda nákladního a osobního vozidla v Klatovech

Na silnici 27 v obci Klatovy došlo k dopravní nehodě nákladního a osobního vozidla. Vozidla jsou mimo komunikaci. Na místě HZS, RZS a PČR.

Kvalifikace ME: Češi vezou z Amsterdamu cenné vítězství

13.10.2015 22:55

Na půdě Nizozemska vybojovali čeští fotbalisté skutečně cenné vítězství. V rámci kvalifikace ME porazili domácí Holanďany 3:2!

Pavel Vrba

V úterý 13. října se česká fotbalová reprezentace utkala v Amsterdamu s domácím celkem Nizozemska. Diváci si rozhodně užili atraktivní duel, kdy se český fotbalový celek postavil skutečně silnému soupeři a o to cennější je vítězství, které přiváží domů.

Po úvodním dějství český celek trochu nečekaně vedl proti domácím Nizozemcům 2:0. Nejprve ve čtyřiadvacáté minutě z úhlu prostřelil Zoeta Pavel Kadeřábek, následně se v pětatřicáté minutě prodral nizozemskou obranou Josef Šural a přesně zakončil k bližší tyči.

Ve druhé půli český celek v šestašedesáté minutě svůj náskok ještě zvýšil, když si na Skalákův centr naskočil Gebre Selassie, míč však netrefil a ten se od Van Persieho odrazil za záda nizozemského brankáře. V závěrečných dvaceti minutách Nizozemci zápas zdramatizovali trefami Huntelaara a van Persieho, vyrovnat už ale nedokázali.

Čeští fotbalisté tak přivážejí domů skutečně cenné vítězství, kdy porazili Nizozemsko na jeho vlastní půdě 3:2.

Kvalifikace ME: Nizozemsko – Česko 2:3 (0:2)

Nizozemsko: Zoet – Tete, Bruma, van Dijk (64. Dost), Riedewald (39. van Persie) – Wijnaldum, Blind, Sneijder (C) – El Ghazi (69. Lens), Huntelaar, Depay.

Česko: Čech (C) – Kadeřábek, Suchý, M. Kadlec, Gebre Selassie – Pavelka, Darida – Skalák, Plašil (86. Milan Škoda), Josef Šural (71. Kalas) – Necid (46. Procházka).

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství