Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Léto na plzeňském amfiteátru nekončí! Filmové noci pokračují

02.09.2013 9:01

Promítání pod širým nebem na plzeňském amfiteátru na Lochotíně nekončí a vzhledem ke zrušené akci Zoologické zahrady se přidávají další tři filmy. Organizátoři představili aktualizovaný program.

IMG_3416

Filmové noci na plzeňském amfiteátru na Lochotíně pokračují také v září. Měly mít sice nucenou přestávku od 13.září, ta se ale nakonec nekoná. Původně ohlášená akce ZOO byla totiž zrušená a organizátoři Filmových nocí hned zareagovali přidáním tří filmů navíc.

Filmové noci pokračují také na začátku školního roku a na promítání pod širým nebem se můžou filmoví fandové těšit až do 21.září. Posunutý už je začátek promítaní, které nově začíná už ve 20 hodin.

„Ve dnech 13. až 15. září jsme měli mít pauzu, protože v amfíku měla probíhat akce zoologické zahrady. Nakonec ale byla zrušena a my jsme získali tři volné večery. Rozhodli jsme se do nich nasadit filmy, které během prázdnin propršely: Atlas mraků, Nespoutaný Django a Hobit: Neočekávaná cesta,“ zve Radek Uhlíř, jehož agentura Filmák Filmové noci pořádá.

Přesto hned v první zářijový týden na menší pauzu dojde. V pátek 6.září se bude v areálu konat první Mezinárodní noc pro netopýry a návštěvníci se tak můžou těšit na dokumentární a výkladové představení nočních létajících savců, netopýrů a ukázky jejich odchytu. Připravené budou i soutěže pro děti o zajímavé ceny. Akce se koná za každého počasí.

První týden nového školního roku Filmové noci nabídnou americké drama Terapie láskou v režii Davida O. Russella, western Quntina Tarantina Nespoutaný Django, novinku Alice Nellis Revival, bondovku Skyfall, nejnovější hit Zdeňka Trošky Babovřesky a britsko-francouzský snímek Anna Karenina.

Program Filmových nocí na září:

2.9. Terapie láskou
3.9.Nespoutaný Django (USA)
4.9.Revival (ČR)
5.9.Skyfall (Velká Británie / USA)
6.9.Akce ZOO
7.9.Babovřesky (ČR)
8.9.Anna Karenina (Velká Británie / Francie)
9.9.Bez kalhot (USA)
10.9.Bídníci (Velká Británie)
11.9.Nedotknutelní (Francie)
12.9.Martin a Venuše (ČR)

13.9. Atlas mraků

14.9. Nespoutaný Django

15.9. Hobit: Neočekávaná cesta
16.9.Mládeži nepřístupno
17.9.Nevědomí (USA)
18.9.Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic (USA / Německo)
19.9.Skyfall (Velká Británie / USA)
20.9.Star Trek: Do temnoty (USA)
21.9.Revival (ČR)

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte