Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Průvodce "70 výletů s PMDP"

16.06.2011 8:28

O turistického průvodce "70 výletů s PMDP" je velký zájem. Jen během prvních pár dní se prodalo 450 kusů. Koupit si jej můžete i na Festivalu regionálních potravin v Plzni!

Pruvodce 70 vyletu

Průvodce "70 výletů s PMDP", který byl vydán u příležitosti 70. výročí trolejbusové dopravy v Plzni, bude k zakoupení i na Festivalu regionálních potravin, který se v Plzni koná v pátek 17. a v sobotu 18. června.

Stánek společnosti KELLY Production s.r.o., kde bylo možno zakoupit nového turistického průvodce "70 výletů s PMDP", navštěvovali obyvatelé Plzně hojně už v průběhu Historického víkendu. "V sobotu se publikace obsahující sedmdesát karet velikosti A5 s tipy na výlety do okolí města Plně křtila na náměstí Republiky v Plzni. Kmotry se stali krajský radní pro oblast zdravotnictví Václav Šimánek, ekonomický náměstek primátora Martin Zrzavecký, generální ředitel PMDP a.s. Michal Kraus, Lukáš Kellner z agentury KELLY Production a Jiří Kohout z PMDP a.s.," uvedla Martina Kurfirstová s tím, že v neděli se stánek s průvodcem přesunul do areálu plzeňské Škodovky, kde probíhaly oslavy výročí trolejbusové dopravy. "Za méně než deset dnů se prodalo již 450 průvodců, který je k mání za 245 korun!"

Více čtěte také v článku K oslavám trolejbusové dopravy v Plzni vychází i publikace "70 výletů s PMDP".

Průvodce "70 výletů s PMDP" je aktuálně k dostání na webu www.plzenskevylety.cz a v knihkupectví Chmela na Americké třídě v Plzni. Další příležitostí k zakoupení mají zájemci na Festivalu Regionální potraviny, který se koná v pátek 17. a v sobotu 18. června na nádvoří Krajského úřadu Plzeňského kraje ve Škroupově ulici. "I tady bude k zastižení zástupce společnosti KELLY Production s.r.o., který ochotně průvodce zájemcům představí," poznamenala Kurfirstová s tím, že stánek produkční společnosti s publikací najdou obyvatelé Plzně také na akci Sportovní den pro celou rodinu, která se koná v neděli 26. června v plaveckém areálu v Plzni na Slovanech od 13 do 19 hod.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT