Pachatel si z jednoho auta udělal záchod, v druhém si rozdělal oheň - FOTKY

26.11.2020 18:32

Policisté z obvodního oddělení Plzeň Vinice se zabývají případem vloupání do dvou zaparkovaných vozidel. V jednom autě se pachatel vykálel, ve druhém si rozdělal ohýnek z dokladů o technické. 

Vinice vloupání
Vinice vloupáníVinice vloupání1

Pachatele se zatím policistům nepodařilo najít. "Dosud neznámý pachatel se v noci z pondělí 23. listopadu na úterý 24. listopadu vloupal do dvou vozidel, která stála zaparkovaná před domem. Z prvního vozidla odcizil různé stavební nářadí, spací pytel a červené víno. Majitel vozidla měl v autě také autochladničku s několika lahvemi piva. Zloděj si jedno pivo otevřel, ale nevypil," uvedla mluvčí policie Michaela Raindlová. Pachatel měl místo popíjení piva asi jiné starosti, jelikož poškozený v chladničce následně našel výkaly.

Pachatel se následně vloupal i do druhého vozidla, které stálo hned vedle. "Z přihrádky u spolujezdce vyndal protokoly o nedávno provedené technické prohlídce a spálil je na podlaze automobilu," dodala Michaela Raindlová. Z auta se ale nic neztratilo a naštěstí nedošlo ani k jeho poškození.

Majiteli obou vozidel vznikla škoda ve výši téměř deset tisíc korun. Mluvčí policie Michaela Raindlová uvedla, že policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádež.

Foto: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24