Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

19.05.2024 16:02

Bouralo se na dálnici D5, auto narazilo do svodidel na km 114 ve směru na Prahu. Jeden pruh je neprůjezdný.

Další nehoda je u Chotíkova na silnici 20, střetla se dvě auta. Nehoda je bez zranění

U Kařezu havarovalo nákladní vozidlo převážející stavební stroj – FOTKY

14.02.2022 11:43     14.02.2022 14:05

U Kařezu na Rokycansku zasahují hasiči se záchrannými složkami u dopravní nehody nákladního vozidla. Zraněný řidič byl transportován do Rokycanské nemocnice.

U Kařezu_stavební stroj_HZSPK_2
U Kařezu_stavební stroj_HZSPK_2U Kařezu_stavební stroj_HZSPKU Kařezu_stavební stroj_HZSPK_3U Kařezu_stavební stroj_HZSPK_4

V pondělí 14. února dopoledne havarovalo u Kařezu na Rokycansku nákladní vozidlo převážející stavební stroj. „Souprava skončila na boku. Provedli jsme zajištění místa nehody a protipožární opatření. Drobný únik nafty z nádrže stavebního stroje jsme zachytili do úkapové vany,“ uvedl mluvčí krajských hasičů Petr Poncar.

Zraněný řidič je v péči záchranářů. „Záchranná služba z místa transportovala muže kolem 50 let s lehčími zraněními do Rokycanské nemocnice,“ dodala mluvčí záchranných složek Mária Svobodová.

Na místě událost šetřili policisté. "Dle informací jel řidič ve směru od Mýta na Kařez a z dosud nezjištěných příčin přejel do protisměru a následně sjel do silničního příkopu, kde se nákladní vozidlo i s nákladem převrátilo. Provedená dechová zkouška byla negativní," uvedla policejní mluvčí Hana Kroftová.

Silnice je průjezdná, omezení bude v době, kdy bude probíhat vyproštění vozidla.

 

foto: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT