Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Ukradl lavičky a prodal je do sběru

26.05.2011 7:24

Tři kovové lavičky zmizely v pondělí 23. května od rybníka v Horažďovicích. Policisté zjistili, že 34letý zloděj je prodal do výkupny kovů.

policie

Tři lavičky si jako zdroj možného přivýdělku u rybníka v Horažďovicích vyhlédl 34letý muž ze Strakonic. Lavičky ukradl a a prodal do sběru, z pár vydělaných stovek se ale dlouho neradoval.

"V pondělí 23. května odpoledne pachatel na volně přístupném prostranství u rybníku u Horažďovic odcizil tři lavičky zhotovené z ocelových profilů. Kovové lavičky následně prodal do výkupny kovů a získané finanční prostředky použil pro vlastní potřebu," uvedla mluvčí klatovské policie Dana Ladmanová s tím, že policisté zjistili pachatele - 34letého muže ze Strakonic. "Ve zkráceném přípravném řízení převzal hned v úterý 24. května sdělení podezření z přečinu krádeže. Lavičky policisté zajistili a vrátili poškozeným."

Dalším šetřením policistů ovšem vyšlo najevo, že pachatel byl za trestný čin krádeže odsouzen v měsíci červenci 2010 a podle dalšího rozsudku v měsíci lednu 2011.


SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT