Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Trendy léta předvedly modelky v Saloonu Roudná

21.09.2012 8:19

Ve čtvrtek  20. září proběhla večer vydařená módní show značky Alan Red v Saloonu Roudná. Večerem provázel Jan Budař. Atmosféra akce byla skvělá. QAP.CZ byl u toho.

Ve čtvrtek 20. září se uskutečnila v Saloonu na Roudné velká módní show italské značky ALAN RED. Celým večerem provázel herec a zpěvák Jan Budař, který svým vtipem pobavil celé publikum. Kapela Eliščin Band po celou dobu přehlídky hrála do rytmu modelkám. 

V krátkém rozhovoru nám Jan Budař prozradil jeho vztah k módě.

Jak se Vám líbí modely italské značky?

" Velmi."

Jaký máte vztah k módě?

" Kladný."

Oblékáte se rád?

" Nic jiného mi nezbývá."

Oblékáte se podle módních trendů?

" Podle sebe."

Jste v Plzni poprvé?

" Rozhodně ne."

Líbí se Vám v Plzni?

" Velmi."

Už jste někdy moderoval módní přehlídku?

" Je dost možný, že jo a zapomněl jsem to, ale určitě jsme s kapelou nikdy nehráli k módní přehlídce."

Modely z kolekce JARO/LÉTO 2013 navodily italskou atmosféru a společnost se mohla přenést do teplých krajů a nasát zbytky léta. " Obohacující zážitek a musím začít šetřit na novou kolekci," uvedla jedna ze zákaznic. 

Oděvy z butiku Móda Anoli byly rozděleny do jednotlivých kategorií, měst Cannes, Marrakech a Buenos Aires. Každá žena si z jednotlivé kolekce určitě najde svůj styl. " Zejména africké prvky mě uchvátily, protože jsou nadčasové a příští sezonu budou určitě in," hodnotila slečna Lenka.

" Pocit z průběhu akce mám dobrej, i když celý den byl hektický a plný zmatku, tak to dobře dopadlo," řekla majitelka butiku a pořadatelka Ilona Boubínová. 

Příští rok se máme na co těšit.

foto: QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT