QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Peugeot po nárazu do stromu zůstal na boku, řidič byl zraněn jen lehce

27.11.2020 16:41     27.11.2020 20:00

Ze zatím nezjištěných příčin vyjel mladý řidič mimo vozovku a narazil do stromu. S lehkým zraněním a při vědomí byl ZZS transportován do nemocnice v Klatovech.

Dobršín2
Dobršín2Dobršín1Dobršín3

V pátek 27. 11. 2020 jel asi dvacetiletý muž s vozidlem značky Peugeot 206 po komunikaci č. 169/II směrem na Sušici. Kolem půl třetí vyjel na rovném úseku u obce Dobršín vlevo mimo komunikaci, kde s vozidlem narazil do stromu. Po nárazu zůstalo auto na boku.

Dle sdělení mluvčího HZSPK Petra Poncara byla mladíkovi poskytnuta předlékařská péče, zároveň bylo provedeno protipožární opatření. Podle mluvčí záchranky bylo zranění mladíka lehké. "Muže transportujeme do Klatovské nemocnice, při vědomí a lehkým zraněním," uvedla Mária Svobodová, mluvčí záchranné služby.

"K nehodě na komunikaci u obce Dobrší. Muž jel s vozidlem značky Peugeot 206 po komunikaci směrem na Sušici. Ve 14:25 hodin, zatím z nezjištěných příčin, vjel na rovném úseku vlevo mimo komunikaci, kde s vozidlem narazil do stromu. Po nárazu zůstalo vozidlo v pozici na boku. Dechová zkouška byla u řidiče s negativním výsledkem. Policie nehodu stále šetří," uvedla k nehodě mluvčí policie Dana Ladmanová.

Foto: HZSPK

 

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24