Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Tak končí mikrospánek! Řidička po nehodě skončila v nemocnici - FOTKY

28.06.2018 11:02

Únava za volant zkrátka nepatří. Mikrospánek stojí za celou řadou vážných nehod. Zraněním skončila i nehoda, při které řidička doslova "sejmula" zaparkované auto...

1
1234

K nehodě, kde byl podle všeho příčinou mikrospánek, vyjížděli policisté a také záchranka v Sušici. Řidička za volantem usnula a nabourala zaparkované auto s přívěsem.

"Jednašedesátiletá žena ze Starého Plzence osobní motorové vozidlo tovární značky Škoda Octavia po ulici Volšovská v obci Sušice ve směru do centra. Asi sto metrů za značkou ´začátek obce´ dostala podle svého vyjádření patrně vlivem únavy mikrospánek a přední částí narazila do osobního motorového vozidla tovární značky Mitsubishi Outlander s přívěsem značky Maro, které stálo zaparkované za pravým okrajem vozovky," popisuje mluvčí policie Dagmar Brožová.

Bohužel nehoda tentokrát neskončila jen pomačkanými plechy. "Při nehodě došlo k poranění řidičky, která byla z místa převezena vozidlem rychlé lékařské pomoci do sušické nemocnice. Celková škoda byla odhadnuta na 55 tisíc korun. Dechová zkouška na alkohol u řidičky byla provedena elektronickým přístrojem, její výsledek byl negativní," dodává policejní mluvčí.

Mikrospánek za volantem může být příčinou velmi vážných nehod. Dopravní policisté před ním v současné době varují zejména v souvislosti s cestami na dovolenou, kdy řidiči tráví za volantem dlouhé hodiny. Odpočinek by rozhodně neměli podceňovat.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství