Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Prodej vstupenek na utkání Viktorky se Sportingem Lisabon se blíží

28.02.2018 8:54

Už v tomto týdnu odstartuje prodej vstupenek na domácí dovetné utkání osmifinále Evropské ligy mezi Viktorkou a Sportingem Lisabon. Na kolik vyjdou lístky?

FOTO_FCVP (1)

Fotbalisté FC Viktoria Plzeň si po postupu přes Partizan Bělehrad do osmifinále Evropské ligy brousí zuby na portugalský velkoklub Sporting Lisabon. Odveta v Doosan Areně je na programu ve čtvrtek 15. března od 19 hodin. Už v tomto týdnu budou ale k mání vstupenky na utkání.

Vstupenky budou v prodeji od čtvrtka 1. března, pokladny za severní věží stadionu se otevřou úderem 13. hodiny. Jako vždy budou mít první možnost nákupu majitelé permanentek za zvýhodněnou cenu.

Prodej bude probíhat v následujících dnech od 9:00 do 17:00 včetně víkendu. "Na jednu permanentku bude možné pořídit jednu vstupenku, rezervace místa a cenové zvýhodnění končí v pondělí 5. března,“ upřesňuje mluvčí klubu s tím, že je možné samozřejmě zakoupit vstupenky i pro své kamarády a známé. "Je však potřeba přinést k pokladně jejich permanentky.“

Také na tento zápas budou vyblokovaná moísta ve středové části sektorů S8, T9 a sektorů C a D na hlavní tribuně pro potřeby UEFA. "Majitelům permanentek z těchto sektorů budou samozřejmě nabídnuta náhradní místa,“ vysvětluje mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Volný prodej odstartuje už v neděli 4. března....

Jeden fanoušek bude moct pořídit maximálně 5 vstupenek. Na pokladnách bude možné platit kartou a volný prodej poběží i online na webu Plzeňské vstupenky.

Také vstupenky na venkovní utkání, které se hraje 8. března v Portugalsku, budou k dostání v Plzni. "Nyní jednáme se Sportingem. Jakmile nám budou doručeny, ihned budeme fanoušky informovat,“ informuje Václav Hanzlík.

Ceny vstupenek pro permanentkáře (od 1. do 5. března):

1. Kategorie 1150 Kč
2. Kategorie 830 Kč
3. Kategorie 630 Kč
4. Kategorie 490 Kč

Ceny vstupenek ve volném prodeji (od 4. března):

1. Kategorie 1590 Kč
2. Kategorie 1150 Kč
3. Kategorie 890 Kč
4. Kategorie 690 Kč

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství