Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Tragická nehoda u Blatnice! Mladá žena zemřela na místě, dva lidé skončili v nemocnici.

11.06.2013 17:49     11.06.2013 18:47

K tragické srážce došlo v podvečer u sjezdu z dálnice D5 u Blatnice na sever od Plzně. Dodávka se srazila s osobním autem. Na místě zemřela mladá žena. Silnice bude hodiny uzavřená.

DN Planá

Tragicky skončila nehoda na severním Plzeňsku u obce Blatnice nedaleko Heřmanovy Hutě. Došlo k čelní srážce osobního auta s dodávkou. Následky jsou hrůzostrašně. Mladá žena zemřela na místě. I přes okamžitý zákrok hasičů a záchranky už jí nikdo nemohl pomoct.

"Mladá žena zemřela na místě. 50letého muže s vážnými zraněními přepravil do nemocnice v Plzni vrtulník. Dalšího 55letého muže převezla sanitka také do nemocnice,"potvrdil QAPu mluvčí záchranky Václav Ondra.

"Příčina nehody je v šetření. Na místě se vyšetřuje a silnice bude několik hodin uzavřená. zatím se přesně nedá říct, jak dlouho bude uzavírka trvat. Řidičům doporučujeme, aby se úseku úplně vyhnuli. Nejlépe využili některé z nájezdů a sjezdů dálnice D5,"řekla nám mluvčí policie Ivana Telekešová.

Ohledně příčiny teď nikdo nechce spekulovat. Na místě je teprve policejní výjezd a probíhá ohledání místa tragické nehody.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT