Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Teplo ani sluníčko si neužijeme

15.07.2012 8:41

Chcte vědět, jak bude? Teplo ani sluníčko si v nejbližší době neužijeme. Internetové noviny QAP.cz Vám přináší předpověď počasí v Plzeňském kraji.

počasí - déšť

Internetové noviny QAP.cz Vám přináší předpověď počasí na nejbližší dny v Plzeňském kraji.

V neděli 15. července nás ještě čeká přechodně polojasno, jinak převážně oblačno a na většině území občas přeháňky, ojediněle i bouřky. Nejvyšší teploty budou 18 až 21 °C.

V pondělí 16. července bude oblačno až polojasno, zpočátku místy, později jen ojediněle přeháňky. Nejvyšší denní teploty dosáhnou jen 17 až 20 °C.

V úterý 17. července se připravte na oblačno až zataženo s deštěm nebo přeháňkami. Nejvyšší denní teploty budou jen 16 až 19 °C.

Ve středu 18. července bude převážně oblačno, občas déšť nebo přeháňky. Ani v polovině týdne se příliš letního počasí nedočkáme, nejvyšší teploty se budou pohybovat mezi 20 až 24 °C.

Od čtvrtka 19. července by mělo být polojasno, ovšem od západu bude postupně přicházet velká oblačnost s přeháňkami, místy i bouřkami. I ve zbývajících dnech bude převážně oblačno, místy přeháňky nebo bouřky. Ve čtvrtek by se mohla rtuť teploměrů vyšplahat až ke 30 °C, ovšem pak se opět ochladí na 18 až 23 °C.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT