Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

15.05.2024 16:13

Zemřel Vlastimil Harapes

Bylo mu 77 let

15.05.2024 13:58

Fanoušci hokeje, zbystřete!

Originální medaile z MS jsou k vidění v plzeňském muzeu Depo Moto Art. Podívejte se na FOTKY.

Městská policie Plzeň přivítala ve svých řadách desítku nových strážníků – FOTKY

30.04.2024 14:47

Desítka nových strážníků posílila řady městské policie. V současné době u Městské policie Plzeň slouží 238 strážníků.

noví strážníci_Plzeň_0424_MPP (2)
noví strážníci_Plzeň_0424_MPP (2)noví strážníci_Plzeň_0424_MPP (3)noví strážníci_Plzeň_0424_MPP (1)noví strážníci_Plzeň_0424_MPP (4)

Městská policie Plzeň v úterý 30. dubna v dopoledních hodinách uvítala na velitelství v Perlové ulici ve svých řadách desítku nových strážníků. Ti po několikatýdenním povinném kurzu úspěšně absolvovali zkoušku z odborné způsobilosti před komisí Ministerstva vnitra ČR.

„Gratuluji novým strážníkům k úspěšnému složení zkoušek. Jsem hrdý, že jste se stali součástí našeho týmu a brzy vyrazíte do ulic dělat s námi Plzeň bezpečnější. Buďte pyšní na svou práci a pamatujte, že vaše služba je závazkem vůči veřejnosti. Přeji vám hodně úspěchů a vždy bezpečný návrat ke svým blízkým,“ řekl novým strážníkům Petr Nováček, velitel městské policie.

Pogratulovat a předat služební odznaky a osvědčení pro výkon jejich nového povolání přišel společně s vedením městské policie i Jiří Winkelhöfer, radní pro oblast bezpečnosti a prevence kriminality města Plzně.

V současné době u městské policie slouží 238 strážníků.

„Chceme rozšířit řady členů Městské policie Plzeň, aby byly hlídky městské policie v ulicích vidět a Plzeňané tak měli pocit bezpečí. To, že jste prošli náročným kurzem, ukazuje, že máte o tuto zodpovědnou a náročnou službu zájem. Věřím, že se vám bude líbit a najdete v ní smysl,“ řekl během slavnostní ceremonie radní Jiří Winkelhöfer.

Foto MPP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT