Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

U plzeňských Litic se vyšetřuje bouračka tří aut

29.11.2012 10:10

K dopravní nehodě tří osobáků došlo za Řepnou ulicí kousek za cedulí Plzeň-Litice, jedná se o častý úsek nehod, tentokrát se bouračka neobešla bez vážnějšího zranění.

nehoda-hlavni
nehoda6nehoda5nehoda4nehoda3nehoda2nehoda1

Ke srážce tří osobních auto došlo ve čtvrtek ráno pár metrů od cedule Plzeň-Litice, konkrétně u výjezdu z dálničního přivaděče. Jak se QAPU.CZ podařilo zjistit od Simony Čejkové, mluvčí plzeňských policistů, nehoda se stále vyšetřuje. Zatím tedy není jasné, kdo bouračku způsobil. ,,Už byl ale vyloučen alkohol u řidičů," prozradila nám mluvčí. Nehoda se také naštěstí obešla bez vážnějšího zranění, tři lidé utrpěli lehká zranění. ,,Dva lidé byli převezeni do nemocnice, třetí se k lékaři dopravil sám," upřesnila Simona Čejková s tím, že policisté jsou stále na místě a o viníkovi dopravní nehody by mělo být jasné až po výslechu. 

Jisté je nově to, že 20letý mladík ve Škodě Felicia jel od Radobyčic směrem do Litic a ke srážce s dalšími dvěma auty došlo v prostoru křižovatky. Auto Hyundai Accent, které skončilo v příkopu, řídil 53letý muž a třetím nabouraným autem byl Renault Laguna řízený 29letým mužem. Auto skončilo po srážce v příkopu. 

,,Tady dochází k nehodám pořád, navíc teď tudy vede i objížďka z Litic, protože stará Klatovská je nahoře v Liticích uzavřená. Možná by se tam hodilo nějaké lepší dopravní opatření, třeba zpomalovač. Zajímalo by mě, kolik nehod tady ročně je, tipnul bych víc jak deset," řekl nám přímo na místě pan Petr z Litic, který tudy jezdí denně do práce na plzeňské Bory. 

FOTO-QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte