Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Uzavírku Mohylové ohlídají policisté! Plánují namátkové kontroly

17.07.2015 12:55

Viadukt v Mohylové ulici v Plzni Doubravce se na několik týdnů neprodyšně uzavře. Práce na koridoru se dotknou automobilové dopravy i MHD. Dodržování zákazu vjezdu bude kontrolovat policie.

Viadukt Mohylová_QAP_foto (7)

S nekompromisní úplnou uzavírkou Mohylové ulice v Plzni na Doubravce musí už od tohoto víkendu počítat jak řidiči, tak cestující MHD. Autobusy budou jezdit po objížďce, stejně jako ostatní doprava. Dodržování zákazu vjezdu bude kontrolovat policie. Aktuální uzavírka potrvá do konce července. Práce na viaduktu budou pokračovat.

Práce na viaduktu odstartovaly v únoru a během uplynulých měsíců se viadukt několikrát uzavřel i pro MHD. Další úplná uzavírka odstartuje v sobotu 18. července už od rána.

"Uzavírka se bude týkat jak osobní a nákladní přepravy, tak i vozů městské hromadné dopravy. Automobily i vozy městské hromadné dopravy jsou naváděny dopravním značením na objízdnou trasu přes ulici Jateční, Těšínskou a Masarykovu," říká mluvčí policie Hana Štefflová.

Vzhledem k tomu, že řidiči poměrně často viaduktem projížděli i v průběhu prací, upozorňuje policie, že v oblasti budou probíhat kontroly. "Ty, kteří by se i přes dopravní značení a probíhající práce na místě pokoušeli komunikaci i přes zákaz projet, upozorňujeme, že na místě budou dopravními policisty prováděny namátkové kontroly a v případě, že řidič poruší zákaz vjezdu a dopustí se tak přestupku, může mu být uložena pokuta do výše až 2 000 korun. Proto žádáme všechny řidiče, aby dopravní značení respektovali a zbytečně neohrožovali zdraví a životy své i ostatních občanů," dodává policejní mluvčí.

Na objížďku od sobotního rána najedou autobusy MHD. Další podrobnosti k objížďkám a změnám v provozu MHD najdete v článku zde.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství