Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Plzeňské házenkářky čeká Slovan Duslo Šala

06.11.2015 17:11

Plzeňské házenkářky prožívají skutečně náročný listopad. Házenkářky odehrály v uplynulém týdnu 3. kolo Českého poháru žen a vyhrály s Kobylisy, nyní je čeká celek HK Slovan Duslo Šaľa.

FOTO_Hynek Sladký (6)

V sobotu 7. listopadu je na programu utkání 10. kola WHIL, ve kterém narazí plzeňské házenkářky na celek HK Slovan Duslo Šaľa.

"Já ten mančaft neznám a v tabulce jsou na tom jako Partyzánské, což byl výborný soupeř. Šala je oslabená, před rokem a něco odešly do Mostu hráčky, ale jinak je to výborný soupeř, já jsem se na něj dívala i na internetu. Já bych chtěla odehrát dobrý zápas, a abychom se posunuly. To znamená, když jsme hrály s Partyzánským před pěti zápasy, tak aby tento zápas byl zase o něco lepší. Nemůžu říct…samozřejmě, že bych chtěla, aby holky vyhrály. Ale abychom si nekladly nějaké cíle, tak budeme hrát tak, když už se prohraje, aby to bylo třeba o pět, o šest gólů," uvedla trenérka Libuše Škvařilová.

Od začátku listopadu mají plzeňské házenkářky skutečně nabitý program. Zajímalo nás tedy, zda již nejsou děvčata unavená. "Myslím si, že nejsou. Spíš i v druhém poločase na Slavii, který byl daleko horší, bylo vidět, že je to o té psychice. Dělalo se víc technických chyb, nevím, jestli to bylo únavou. Fakt je, že nehrála Lucka Václavíková a Cepníková," prozradila trenérka Škvařilová.

Do zápasu se Šalou ale už obě hráčky zasáhnou, doma nastoupí kompletní mančaft. "Dneska přišly prvně na trénink s tím, že nastoupí. Ale obě byly zraněné, jedna byla zraněná, ta měla záda, byla nemocná. Nevím tedy, jak na tom budou s fyzickými silami, ale nastoupíme všechny," uzavřela Libuše Skvařilová.

HC Plzeň - HK Slovan Duslo Šaľa – 7. listopadu od 17:30 hodin

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství