Kamion zablokoval ulici na Borech. Uvízl v křižovatce - FOTKY

05.10.2015 10:42

Uvíznutý kamion zkomplikoval v pondělí dopoledne provoz v ulici Zikmunda Wintra na Borech v Plzni. Při couvání navíc poškodil zaparkované auto. FOTKY z místa!

FOTO_QAP_CZ (5)
FOTO_QAP_CZ (1)FOTO_QAP_CZ (2)FOTO_QAP_CZ (3)FOTO_QAP_CZ (4)FOTO_QAP_CZ (5)FOTO_QAP_CZ (6)FOTO_QAP_CZ (7)FOTO_QAP_CZ (8)FOTO_QAP_CZ (9)FOTO_QAP_CZ (10)FOTO_QAP_CZ (11)

Poměrně kuriózní pohled se v pondělí dopoledne naskytl lidem v ulici Zikmunda Wintra. přímo v křižovatce s ulicí Hřímalého uvízl kamion. Při couvání z "pasti" navíc poškodil jedno ze zaparkovaných aut. Nehoda téměř jako "přes kopírák" se přitom na tom samém místě stala i v polovině srpna. 

Kamion se značkou ze Středočeského kraje zůstal stát přímo v křižovatce ulice Zimunda Wintra a Hřímalého, kterou nemohl vytočit. jakmile navíc začal couvat a chtěl se vrátit do původní polohy, naboural zaparkované auto. "Událost evidujeme jako dopravní nehodu. Řidič kamionu se při couvání střetl se zaparkovaným osobním vozidlem," řekla mluvčí policie Jana Tomková. Nikomu se naštěstí nic nestalo, nicméně s komplikacemi museli počítat řidiči, kteří měli zaparkovaná auta v okolí nehody. Místo se totiž pro zaparkovaná auta stalo pastí.

I projíždějící řidiči museli počítat s komplikacemi, nicméně místem mohli projíždět po přilehlém chodníku. "Na místě policisté korigují dopravu," dodala mluvčí policie.

Naprosto stejná situace se přitom řešila na tom samém místě mimo jiné v polovině srpna, kdy kamion uvízl úplně stejně a také poškodil jedno ze zaparkovaných aut. Obdobné případy v lokalitě ovšem nejsou úplnou výjimkou. Podle dopravních expertů se problémy opakují v souvislosti s uzavírkou Borské ulic. Podrobnosti najdete v článku zde.

FOTO: QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT