Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.06.2024 18:21

Plzeňská muzejní noc nalákala davy lidí - FOTKY

Již 20. ročník Plzeňské muzejní noci nabídl v pátek 31. května veřejnosti nahlédnout nejen do muzeí netradičním způsobem. Připraven byl bohatý program. Podívejte se na FOTKY.

Autobusy na Doubravce čeká objížďka! Mohylová ulice se uzavře

13.02.2015 13:18

Autobusy linek číslo 28 a 30 v Plzni najedou v příštím týdnu na Doubravce na objížďku. Mohylová ulice se uzavře a se změnami budou muset cestující počítat až do začátku března. Čtěte podrobnosti!

QAP foto
Zdroj: Facebook PMDP

Cestující autobusy v Plzni na Doubravce budou muset od příštího týdne na nějakou dobu počítat se změnami. Chystá se uzavírka Mohylové ulice a autobusy nejvytíženějších linek číslo 28 a 30 budou jezdit po objížďkách. Cestující by si tak předem měli podrobně projít novinky.

Důvodem objížďky je uzavírka Mohylové ulice, ke které dojde od 17. února. Autobusy tak budou po náhradních trasách až do začátku března, obnovení stávajících tras se plánují od 3. března.

Omezení se dotkne linek číslo 28 a 30. U linky číslo 28 budou všechny spoje odkloněné v obou směrech do Těšínské a Staniční ulice. Zároveň tak dojde k úplnému zrušení zastávek „Teplárna“ a „Jatky“. Místo toho budou autobusy stavět na zastívce trolejbusů  „Těšínská“. "Zastávka „Husův park“ bude přemístěna k provizorním nástupištím do Staniční ulice, do blízkosti s Mohylovou ulicí," informují PMDP.

Novinky budou platit i pro cestující autobusy číslo 30. "Všechny spoje budou obousměrně odkloněny Jateční ulicí do Těšínské ulice. Zastávky „Husův park“ a „Poliklinika Doubravka“ budou pro linku č. 30 zrušeny. Spoje linky 30 budou obousměrně odbavovat cestující v zastávkách linky č. 28 „Jatky“ a „Teplárna“ (toho času bez obsluhy linkou 28) a v zastávce linek č. 13, 16, 17 „Těšínská“," informovaly dopravní podniky.

Dočasně bude také zastávka "opavská" přeložená do Těšínské ulice a zastávka ve směru na Bory se posune o zhruba 30 metrů před křižovatku s Masarykovou ulicí, v opačném směru to bude zhruba 60 metrů za stejnou křižovatkou.

FOTO: ilustrační

Schéma: Facebook PMDP

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství