Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Hokejoví fandové pozor! Startuje prodej permanentek HC Škoda Plzeň

07.05.2017 17:32     11.05.2017 8:32

Hokejisté HC Škoda Plzeň rozjeli letní přípravu a na novou sezónu se mohou chystat také fanoušci. Startuje prodej permanentek. Přinášíme podrobnosti!

foto-qap-cz (2)
foto-qap-cz (2)foto-qap-cz (10)

Prodej permanentek na sezónu 2017/2018 se spouští ve čtvrtek 11. května. Jako první budou mít možnost majitelé stávajících permanenteních vstupenek, a to až do konce května. Klub pro novou sezónu přichystal i několik novinek.

"V nové sezóně HC Plzeň snižuje ceny vstupenek pro děti a jejich rodiče, kteří vlastní permanentní vstupenky do sektoru 300, tedy do rodinného sektoru. Permanentky pro dětské fanoušky půjdou nově zakoupit i do sektorů druhé kategorie. Také studenti se mohou těšit na zlevněné vstupenky i permanentky na stání i do sektorů druhé kategorie na sezení," informuje klub HC Škoda Plzeň.

Výhodné vstupné zůstává do sektorů na stání, kde je cena vstupenky jen 100 Kč. V nabídce permanentek lze vybírat mezi variantou Klasik a Premium, která je platná i pro zápasy nadstavbové části soutěže.

Prodej permanentek poběží až do prvního domácího utkání nové sezóny. Do konce května mají možnost zajistit si je stávající majitelé, od června pak půjdou do volného prodeje. Permanentky jsou k mání opět ve fanshopu každý den do 15:30, ve středu je dokonce prodloužená otevírací doba do 17 hodin.

permice2017

 

FOTO: QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte