Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.06.2024 18:21

Plzeňská muzejní noc nalákala davy lidí - FOTKY

Již 20. ročník Plzeňské muzejní noci nabídl v pátek 31. května veřejnosti nahlédnout nejen do muzeí netradičním způsobem. Připraven byl bohatý program. Podívejte se na FOTKY.

Plzeňský festival vína představí to nejlepší z Čech a Moravy

23.04.2024 9:15

Připravte se na nezapomenutelný zážitek na jarním termínu Plzeňského festivalu vína. Ponořte se do světa vynikajících vín, lahodného street foodu a rytmů živé muziky! Už tento víkend v Plzni!

Kopie souboru 23-04-28-pfv-61

Plzeňský festival vína se koná v pátek 26. a v sobotu 27. dubna 2024 v malebném prostředí Kopeckého sadů.

Potěšte své smysly u 24 vinařských stánků, kde se vám představí ta nejlepší vína z Čech a Moravy. Rozmanitá nabídka slibuje pro každého milovníka vína něco výjimečného - od tradičních odrůd jako Veltlínské zelené, Ryzlink vlašský, Sauvignon nebo Frankovka až po méně známé PIWI odrůdy.

Na festivalu nebude chybět pestrá food zóna. Díky food truckům a stánkům s širokou nabídkou pokrmů vhodných k vínu si opravdu pochutnáte.

Kromě toho se můžete těšit na bohatý kulturní program, kterým vás provede charismatický moderátor Luděk Holý. Po oba dny vám budou hrát k poslechu i tanci Cimbálová muzika Vincúch, ATMO music, Jakub Děkan & Band a na závěr DJ Laaw a DJ Danda.

Novinkou letošní festivalu je výstava obrazů brněnského malíře Michala Halvy, které už možná někteří znáte z etiket vinařství Šalša.

Vstupné na akci bude zdarma. Víno se bude nalévat výhradně do festivalových sklenic, které budou k zakoupení na místě za 120 Kč.

Zapište si termín do kalendáře a přijďte prožít dva dny plné těch nejlepších vín, lahodných pochoutek a podmanivé hudby na Plzeňském festivalu vína. Akce probíhá od 13 do 22 hodin.

Foto Plzeňský festival vína

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství