Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Plzeňská zoo láká na Zvířecí sobotu! Chybět nebude ani velký sraz plyšáků

02.10.2019 11:44

Plzeňská zoologická zahrada si i letos připomene Mezinárodní den ochrany zvířat. Sobotní program nabídne soutěže pro děti i velký sraz plyšových zvířátek!

ZOO_Plzen_28_rijen (18)

Každoročně 4. října si připomíná svět Mezinárodní den ochrany zvířat. V Zoologické a botanické zahradě města Plzně je již tradičně spjat se Zvířecí sobotou s velkým srazem plyšových zvířátek.

Letos akce připadá na 5. října. "Začíná ve 13 hodin a potrvá do 17 hodin. Program před Tropickým pavilonem vyplní různé soutěže pro děti o zajímavé ceny. Od hlavní pokladny v ulici Pod Vinicemi dovede k místu Zvířecí soboty návštěvníky soutěžní naučná stezka, samozřejmě se zvířecí tématikou," láká František Hykeš z plzeňské zoo.

Tradiční sraz plyšových zvířátek se uskuteční ve 14:30 také před Tropickým pavilonem. Deset návštěvníků s nejzajímavějšími plyšáky dostane zvláštní odměnu.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT