Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

02.06.2024 12:14

Kvúli zaplavení byl v Plzni neprůjezdný Rondel

Hasiči odčerpali vodu, nyní je místo již průjezdné

02.06.2024 11:10

Region zasáhly bouřky!

Výstraha před bouřkami platí v celém Plzeňském kraji až do dnešní 20. hodiny

Řidiči pozor!! V centru Plzně začal velký úklid!

04.04.2011 14:08

Řidiči si musí dát v těchto dnech pozor hlavně v centru Plzně. Před květnovými oslavami začal totiž velký úklid včetně blokového čištění ulic. Pokud byste zaparkovali auto v ulici, kde se bude právě čistit, hrozí Vám odtažení!

DSCF7337

V obvodu plzeňské trojky začal jarní úklid. Na vybraných místech hlavně v centru Plzně se spustilo také tzv. blokové čištění komunikací. Blokové čištění snižuje prašnost a mělo by celkově zlepšit i stav životního prostředí na nejfrekventovanších místech. Problémy může ale způsobit řidičům, kteří špatně zaparkují!

„Blokové čištění je prováděno ručně a speciálním silničním vozidlem s vysavačem a rotačními kartáči. S úklidem začínáme každoročně koncem března a trvá až do Oslav svobody, tedy do začátku května. V tomto období jsou v ranních hodinách vždy ve středu, čtvrtek a pátek uklizeny dva úseky místních komunikací,“ uvedl místostarosta třetího plzeňského obvodu Radislav Neubauer.

Řidiči si musí dát ale pozor, kde parkují. „Alespoň týden před úklidem občany informujeme prostřednictvím přenosného dopravního značení se značkou B28 zákaz zastavení a dodatkovou tabulkou s upozorněním na termín blokového čištění na daném místě,“ dodal místostarosta. Pokud plynulému úklidu brání odstavené vozidlo, je za přítomnosti Policie ČR nebo strážníka Městské policie odtaženo Správou veřejného statku města Plzně.


SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství