Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Kamiony se nevešly na silnici! S jedním se utrhla krajnice!!!

18.06.2013 12:09     18.06.2013 13:55

Dost dramatická nehoda se v úterý odehrála na Domažlicku. Dva kamiony se nevešly na úzkou okresku u obce Železná a s jedním z nich se utrhla krajnice. 

P1040020

Na první pohled hodně dramatická nehoda se v úterý odehrála na Domažlicku. Dva kamiony se jednoduše řečeno nevešly na silnici u Bělé nad Radbuzou u obce Železná. Jeden z náklaďáků pak najel příliš blízko ke kraji silnice a krajnice se s ním utrhla. Skončil v příkopu.

Jen se štěstím se ani jednomu z řidičů nic nestalo. Co se ale přesně v místech stalo, to se teprve zjišťuje. Jednou z variant je i to, že jeden vůz vytlačil ten druhý.

"Událost se řeší jako dopravní nehoda, ale přímo ke srážce aut nedošlo. Jedno z nákladních aut bylo vytlačeno a utrhla se pod ním krajnice. Řidiči vyvázli bez zranění. Zkoušky na alkohol byly u obou řidičů negativní,"potvrdila QAPu mluvčí policie Dagmar Brožová.

Krajnice obecně hlavně u takzvaných okresek můžou být po deštích a povodních podemleté a podmáčené a podobné riziko hrozí i na dalších místech Plzeňského kraje. Řidiči by tak měli být maximálně opatrní.

K nehodě došlo už během rána, silnice ale byla normálně průjezdná a větší omezení v provozu se pro řidiče nekonalo. Až před polednem se musela komunikace úplně uzavřít na několik hodin kvůli vyprošťování kamionu v příkopu a na místo dorazil i jeřáb.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství