Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

19.05.2024 16:02

Bouralo se na dálnici D5, auto narazilo do svodidel na km 114 ve směru na Prahu. Jeden pruh je neprůjezdný.

Další nehoda je u Chotíkova na silnici 20, střetla se dvě auta. Nehoda je bez zranění

Od října se otevírají nové prostory Bazénu Slovany. Jak funguje nový systém?

29.09.2020 12:23

Od 1. října se veřejnosti otevírají nové prostory Bazénu Slovany. Po rozsáhlé rekostrukci uvítá ve čtvrtek své návštěvníky v novém. Podívejte se do fotogalerie, jak byla rekonstrukce úspěšná.

recepce-a-2-pokladny-962
img7758-955prevlekaci-boxy-963recepce-a-2-pokladny-962satni-skrinky-964

V plaveckém areálu na Slovanech se od 1. října otevřou rekonstruované prostory. To ale není jediná novinka. Na pokladně budete nově dostávat čip, kterým zamknete a odemknete skříňku nebo zkontrolujete, kdy budete bazén opouštět.

Vířivky a dětské brouzdaliště se otevřou až od listopadu.

Po příchodu do budovy plaveckého bazénu si na pokladně zakoupíte vstupenku, kterou můžete zaplatit hotově, platební kartou nebo plzeňskou kartou. Vstupenku si uschováte.

Po přiložení čipu k turniketu Vám začne běžet zakoupený čas pobytu v bazénu. Za turniketem je tzv. čistá zóna, která slouží k zutí bot. Po čisté zóně vstoupíte do systému šaten. Zde si vyberete převlékací box, kde si svléknete oblečení a obléknete plavky. Poté si budete moct vybrat jakoukoliv otevřenou skříňku, kam si uložíte oblečení. Skříňka se zamyká a odemyká čipem. Samozřejmostí jsou sprchy a wc pro návštěvníky. Při rekonstrukci se myslelo také na imobilní občany, kteří zde mají vše potřebné k dispozici. Vstupují vlastním vchodem, mají vlastní převlékací boxy i sprchy.

POZOR: Při odchodu se nesmí skříňka zamknout! Jinak by Vás turniket nepustil ven z bazénu. Při odchodu se čip vkládá do sběrače v turniketu.

Více o rekonstrukci bazénu jsme psali zde.

Foto: oficiální stránky Bazénu Slovany

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT