Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Vyměňte starý spotřebič za dětskou vstupenku do plzeňské zoologické zahrady!

14.06.2023 12:55

Již tuto sobotu 17. června bude v Zoologické a botanické zahradě města Plzně pořádně živo. Na návštěvníky tam totiž čeká na uvítání léta hned několik akcí najednou! 

IMG_8711

Na uvítání kalendářního léta připravila Zoologická a botanická zahrada města Plzně v sobotu 17. června tradiční pohádkovou stezku. Program je nachystaný na dopoledne i odpoledne v čase od 10 do 17 hodin. Pohádkovou stezku si užijí především menší děti. Zajímavým soutěživým a hravým způsobem představí na stezce pohádkové bytosti zájemcům radosti i nástrahy léta, pozvou je na výlety, k vodě, do říše léčivých bylin a třeba s nimi prožijí i něco nepoznaného. Stezka začíná u hlavní pokladny v ul. Pod Vinicemi a povede k Tropickému pavilonu. Zde budou čekat na její úspěšné účastníky zajímavé ceny.  

Ve 14 hodin se uskuteční před Tropickým pavilonem veřejný slavnostní křest knihy Skvosty přírody s kulturním programem. Několik výherců bude mít možnost získat publikaci zdarma. 

Máte doma starý spotřebič? Vyměňte ho za dětskou vstupenku! Od 9 do 17 hodin můžete přinést rychlovarnou konvici, mixér nebo jiný elektrospotřebič k oběma pokladnám do zoologické a botanické zahrady a děti je mohou proměnit za vstupenku. Ta bude platit pouze v sobotu 17. června a jen do zoologické a botanické zahrady mimo DinoParku. Pozor! Volná dětská vstupenka čeká na prvních 100 spotřebičů, takže neváhejte!

Foto ilustrační QAP

 
SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství