Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Muž se obnažoval a onanoval na veřejnosti. Policisté po něm pátrají

09.03.2020 19:07

Policisté pátrají po pachateli, který se obnažoval a onanoval před ženou na stezce u Starého Plzence. Poznáte hledaného muže ze sestaveného portrétu?

Policisté pátrají po pachateli, který se v sobotu 29. února odpoledne pohyboval se staženými kalhotami a obnaženým přirozením nedaleko Starého Plzence. Poznáte ho na identikitu?

Muž je podezřelý podezření ze spáchání přečinu výtržnictví, kterého se měl dopustit 29. února krátce po půl druhé hodině odpoledne. "Podezřelý muž měl mít stažené kalhoty a obnažené přirození, které si držel v ruce, kdy šel proti poškozené oznamovatelce," uvedla policejní mluvčí Veronika Hokrová. Muž se pohyboval v zalesněném porostu na pěší stezce nedaleko obce Starý Plzenec.

Policisté v rámci objasňování případu získali mimo jiné identikit podezřelé osoby. "Mělo by se jednat o muže ve věku mezi 40 – 50 lety, robustní postavy vysoké cca 185 cm, tmavých vlasů a na nose měl mít nasazeny tmavé dioptrické brýle. Oblečen měl být do tmavě červené mikiny či bundy a šedých kalhot, zřejmě džínů," řekla Veronika Hokrová.

"Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osobu zachycenou na identikitu, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158 a pomohli případ řádně objasnit," žádá policejní mluvčí.

FOTO: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství