Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Tomáš Klus, výstavy, lampionový průvod... Na Stříbrsku to bude žít!

07.11.2017 12:48

V okolí Stříbra a Kladrub se chystá v příštích dnech spousta akcí. Do Stříbra zavítá Tomáš Klus nebo Extra band,  Kladruby zvou na Kuchařské povídání...Přinášíme přehled.

klus

Zvou na exoty

Stříbro - ČSCH ZO Stříbro zve na propagační výstavu okrasného ptactva, která se bude konat ve dnech 10. a 11. listopadu ve Stříbře v ulici Mánesova. Po oba dny bude chovatelský areál otevřen veřejnosti od 8 do 17 hodin. Akce je spolufinancována městem Stříbrem a pod patronací Ing. Václava Votavy.

Tomáš Klus zavítá do Stříbra

Stříbro - Zpěvák Tomáš Klus a jeho cílová skupina se chystá do stříbrského kulturního domu dne 11. listopadu 2017. Koncert je plánován na 19 hodinu a předprodej vstupenek je v kanceláři MKS ve Stříbře.

Extra band ve stříbrské Besedě

Stříbro - Skupina Extra Band se zpěvákem Jardou Soukupem zavítá za svými fanoušky do stříbrské Besedy v sobotu 11. listopadu. Rocková nadílka začíná ve 21 hodin a vstupné činí 180 korun.

Zvou na fotografie dvou autorů

Černošín - Dva fotografové na jednom místě a Svět kolem nás, tak se jmenuje jejich výstava snímků v černošínském muzeu. Autoři Monika Šavlová z Kladrub a Štefan Kučík ze Stříbra představují svůj pohled na okolí, jde o přírodní snímky, portréty i záběry z akcí. Možno vidět denně od 10 do 16 hodin, včetně svátků a víkendů až do 20. listopadu.

Kafemlýnky prodlouženy

Černošín - Pro velký zájem návštěvníků byla v černošínském muzeu prodloužena výstava Kafemlýnky  našich babiček. Ta bude nyní k vidění až do 20. listopadu denně od 10 do 16 hodin souběžně se stálou expozicí a fotografiemi Moniky Šavlové z Kladrub a  Štefana Kučíka ze Stříbra.

Kladruby zvou na Kuchařské povídání

Kladruby - Kuchařské povídání z podzimní kuchyně, tak zní název připravované akce na sobotu 11. listopadu od 15 hodin. Na místě návštěvníky čeká ochutnávka pokrmů, recepty, povídání a také i představení nové kuchařky Petra Klímy, který je šéf kuchařem v pražské restauraci Countrylife v Dejvicích.

Chystají lampiónový průvod s pohádkou

Černošín - Tradiční lampiónový průvod je naplánován na 16. listopadu v Černošíně. Sraz účastníků s lampióny je v 17 hodin u černošínského motorestu Vlčák. Průvod projde městem a pak se všichni zájemci mohou přemístit do sálu KSC Vlčák, kde bude pohádka nejen pro děti.

Vrátí se do času zpět - bude Oldies párty

Černošín - Ohlédnutí za starými hity a parádní odreagování vám nabízí připravovaná Oldies Párty v černošínském sále KSC Vlčák v sobotu 18. listopadu od 20 hodin. Vstupné 50 korun.

Autor: Martina Sihelská

Foto: Pavel Němeček

 

 

 


 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství