Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

U Malesic ležel zraněný muž, na následky zranění zemřel. Případ řeší kriminálka

27.01.2017 13:54

Policie řeší případ smrti muže, kterého našli zraněného přímo na silnici mezi Malesicemi a Chotíkovem. Není jasné, jak ke zraněním přišel. Policie žádá svědky o pomoc!

20170112_095858_resized

Zraněný muž se našel v sobotu 7. ledna na silnici u Malesic. Případem se zabývá policie, zmapovat chce zejména pohyb muže před tím, než k jeho zranění došlo.

"Kriminalisté z Městského ředitelství policie Plzeň se v současné době zabývají případem, kdy byl nalezen zraněný 80letý muž, který ležel na pozemní komunikaci mezi obcemi Malesice a Chotíkov. Muž byl nalezen v době kolem 12:45 hodin. Nalezený senior byl oblečen do zimní bundy černé barvy, modrých džínových kalhot a na hlavě měl koženou čepici," říká mluvčí policie Jan Koželuh.

Muž byl se zraněními převezený do nemocnice, kde se podrobil operaci. Bohužel ani ta mu ale život nezachránila a muž na následky zranění zemřel. "V tomto případě nelze vyloučit zavinění ze strany další osoby, tedy ze strany řidiče vozidla, se kterým se muž mohl střetnout," dodává Jan Koželuh.

Do celé záležitosti by mohli vnést světlo svědci. "Kriminalisté tímto žádají občany, kteří se v uvedenou dobu pohybovali mezi obcemi Chotíkov a Malesice, aby v případě jakékoliv informace k nalezenému muži kontaktovali jakoukoliv služebnu Policie České republiky nebo volali na bezplatnou linku Policie České republiky číslo 158," uzavírá mluvčí policie.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte