Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

HC Plzeň 1929 - rozlučka s fanoušky

01.04.2010 20:15

1. dubna se plzeňští Indiáni loučili s fanoušky. Redaktorka QAPu čtvrteční rozlučku hokejistů s fanoušky navštívila a přináší Vám exkluzivní informace, fotografie a ohlasy fanoušků.

fanouškovský tým
Áda s fanouškyÁdaAdamskýbruslebubnyfanoušci 2fanoušci hrajífanoušci s poháremfanoušcifanoušek Plzněfanoušekfanouškovský týmfocení s hráčifronta na prohlídku šatnyHC Plzeň 1929hráči Plzně 1929hráči PlzněJirka Dobrovolnýkabina hráčůkabinakotelmalý fandaMartin Adamský s fanouškemMartin Heřman s fanynkouMartin Adamskýnasazení fanouškůnastupující hráčiPlzeň hokejpohár prezidentapohár pro vítěze základní částiposilovnaPrezidentův pohárpukyrozbrusleníšatnatým fanouškůzápas

Ve čtvrtek 1. dubna se od 15 hodin konala v ČEZ Aréně v Plzni rozlučka hokejistů HC Plzeň 1929 s jejich nejvěrnějšími, tedy fanoušky. Od 15:00 do 16:30 proběhla prohlídka hráčských šaten a posilovny. Zájemců bylo příliš, tudíž musel být vyhlášem i náhradní termín prohlídky pro ty, kteří se dovnitř nedostali. Od 17:00 se hrál zápas hokejistů s fanoušky. Místo brankářů HC Plzeň 1929 hokejistům chytal například Jiří Dobrovolný. Opravdu se bylo na co dívat, nálada na stadionu byla báječná a pivo za 20 Kč navodilo úsměv na nejedné mužské tváři. A jak zápas dopadl? To vůbec není důležité, šlo o zábavu, nikoliv o to, kdo vyhraje. Ale musím uznat, výkony obou týmů byly chvályhodné, i když občas to na ledě vypadalo opravdu komicky :).

O přestávkách si fanoušci mohli vyfotit Prezidentův pohár pro vítěze základní části extraligy nebo si v tiskovém centru nechat podepsat hráče, kteří zrovna nehráli. Zeptali jsme se fanynky Petry, proč na rozlučku přišla: "Chodím na ni každý rok, je tu vždycky sranda. Všichni jsou uvolnění a veselí. I když tenhle rok se koná o poznání dřív, než by většina z nás chtěla." A koho tipuje Petra jako vítěze play-off? "Pardubice nebo Slavii, ale Slavii nemám ráda, tak doufám, že vyhrají Pardubice. I když po vypadnutí Plzně je mi to už jedno."

Fanoušek Ondra si povzdychl: "Škoda, že jsme nevyhráli play-off. Máme skvělý tým." Honza s Janou fandí plzeňským Indiánům už 10 let. "Plzeň je skvělá, letošní sezona byla nejlepší za posledních několik let. Nevynecháme jediný zápas, hrozně nás to baví."

Věra, Katka a Lucka přišly nejen kvůli zápasu: "Popravdě jsme se přišly podívat, jak vypadají kluci ve skutečnosti, bez helmy. Je to tu super, už máme podepsaných několik hráčů." Malý Kubík se přiznal: "Taky bych chtěl být hokejistou. Táta říká, že mi to jde, i když hraju hokej jen v zimě na rybníku."

Čtvrteční odpoledne bylo opravdu příjemné a všichni se dobře bavili. Děkujeme hokejistům za skvělou sezonu!

SDÍLEJTE ČLÁNEK
PK právník pracovní místo
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT