Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Fotbalový nároďák potrénuje před fanoušky

02.09.2015 8:14

Český fotbalový nároďák se už ve středu začne připravovat na čtvrteční duel s Kazachstánem v Plzni. Podvečerní trénink v Doosan Areně se otevře i pro fanoušky. Přinášíme důležité informace.

Pavel Vrba_trénink

Plzeň zase žije fotbalem. Západočeská metropole se na čas stala domácím prostředím české fotbalové reprezentace. Už ve čtvrtek dojde na důležitý kvalifikační duel s Kazachstánem. Ještě před tím ale svěřenci trenéra Pavla Vrby potrénují v Doosan Areně. Středeční trénink se přitom otevře i fanouškům.

Doosan Arena ve Štruncových sadech se fanouškům otevře v 17:45. Ti ale musí počítat s omezeným pohybem po stadionu. "Jako přístupové bude sloužit pouze schodiště vedoucí na rodinnou tribunu v blízkosti severního sektoru domácích vlajkonošů. Hlavní turnikety zůstanou uzavřeny. Pro potřeby fanoušků reprezentace bude přístupná, stejně jako v případě posledního veřejného tréninku národního celku v Doosan Areně, pouze horní část hlavní tribuny, kde budou k dispozici i toalety a stánky s občerstvením," informoval klub.

Otevřený trénink ale není jediným bonusem pro fanoušky českého fotbalu. Ve čtvrtek před samotným zápasem se na nádvoří Plzeňského Prazdroje otevře speciální fanzóna. Od 16:30 do 18:30 bude mimořádně k vidění dokonce Zlatý míč Josefa Masopusta. Právě této české fotbalové legendě je zároveň věnovaný i samotný kvalifikační duel. Podrobnosti k fanzóně najdete v článku zde.

Zároveň můžete dál hrát s QAP.CZ o vstupenky na zápas s Kazachstánem. Soutěž běží do středeční 18. hodiny. Více zde.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT