Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Fanoušci FC Viktoria Plzeň obdarovali děti z Hematologicko-onkologického oddělení FN Plzeň - FOTKY

23.12.2023 17:48

Sbírka pro dětské hematologicko-onkologické oddělení probíhala mezi fanoušky fotbalového týmu FC Viktoria Plzeň na zápase s Českými Budějovicemi a kazašskou Astanou. Podařila se vybrat krásná částka.

Sektor-P šek_Roman Sviták 2023 (3)
Sektor-P šek_Roman Sviták 2023 (3)Sektor-P šek_Roman Sviták 2023 (1)Sektor-P šek_Roman Sviták 2023 (2)Sektor-P šek_Roman Sviták 2023 (4)

Na začátku prosince zahájili skalní fanoušci a bývalí hráči FC Viktoria Plzeň, kteří jsou známí pod názvem Sektor-P, dobročinnou sbírku plyšáků a jiných dárečků pro dětské Hematologicko-onkologické oddělení FN Lochotín. Sbírka probíhala na zápase s Českými Budějovicemi a kazašskou Astanou, celkem se podařilo vybrat velké množství hraček a 30 tisíc korun.

Šek a dárečky předali zástupci Sektoru-P ve FN Plzeň ve čtvrtek 21. prosince.

„Dárky dětem předávali zástupci fotbalistů FC Viktoria Plzeň, nyní stará garda jsou to Ti borci, kteří v sezoně 1992/1993 vybojovali pro Plzeň po dlouhých letech postup do 1. fotbalové ligy. Byli též přítomní fanoušci FC Viktoria a společně jsme dětem pod vánoční stromeček předávali desítky plyšáků, hračky, knížky a též peněžní šek v hodnotě 30 000 Kč,“ řekl Roman Sviták, jeden z organizátorů sbírky.

„Šek bude směřovat pro dobrovolný spolek HAIMA Plzeň, který pomáhá dětem s poruchou krvetvorby. Při předávání dárků jsme samozřejmě poděkovali zdravotnickému personálu, lékařům a milým sestřičkám za celoroční namáhavou práci u lůžka dětských pacientů. Předávání dárků proběhlo ve velmi vlídné a přátelské vánoční atmosféře,“ dodává Roman Sviták.

Foto Roman Sviták

SDÍLEJTE ČLÁNEK
PK právník pracovní místo
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství