Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Policie hledá svědky dopravních nehod! V Třemošné řidič od nehody ujel

16.04.2015 14:03

Police řeší nehody, ke kterým došlo na Plzeňsku, a shání svědky, kteří by mohli do vyšetřování vnést světlo. Policie zároveň hledá řidiče, který ujel od nehody v Třemošné.

Nehoda v Mánesově ulici_QAP_foto (5)

Policie už několik dnů řeší nehody, ke kterým došlo na severním Plzeňsku. Zatím ale marně a shání proto svědky, kteří by mohli vnést do vyšetřování kolizí světlo. Volat mohou rovnou na linku 158.

Policie stále řeší dvě nehody, ke kterým došlo 9. dubna na severním Plzeňsku. V prvním případě jde o nehodu, ke které došlo v časných ranních hodinách na hlavním tahu I/26. "Dne 9. dubna 2015 přibližně v 4:40 hodin došlo k dopravní nehodě na silnici 1. třídy, číslo 26 ve směru od obce Chotěšov na obec Zbůch. V tomto případě řidič vozidla tovární značky Citroen Xsara na přímém úseku předjížděl soupravu nákladního automobilu Volvo, přičemž se svým vozidlem při předjížděcím manévru vyjel mimo pozemní komunikaci, kde následně havaroval," popsal nehodu policejní mluvčí Jan Koželuh.

Ve druhém případě pka policisté shání řidiče, který naboural auto v Třemošné a ujel. Také k této nehodě by potřebovali výpovědi svědků. "Dne 9. dubna 2015 v 17:30 hodin došlo k dopravní nehodě na parkovišti v ulici Budovatelská v obci Třemošná. V tomto případě dosud neznámý řidič se svým vozidlem Peugeot 208 při zajíždění do řady kolmo k vozovce zaparkovaných vozidel, po levé straně ulice Budovatelská, před domem č. p. 829 narazil do zaparkovaného vozidla Hyundai i30. Po nárazu řidič vozidla Peugeot okamžitě od vozidla Hyundai vycouval a odjel směrem k ulici Mládežnická," doplnil policejní mluvčí.

Svědci nehod mohou volat rovnou na linku 158, ozvat se mohou ale také na telefonní číslo dopravního inspektorátu pro Plzeň - venkov 974 324 640.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
PK právník pracovní místo
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství